Energie rapporten zijn onderbroken op 15 oktober 2018

Bij velen blijken een of meer grafieken van Energie rapporten te stoppen op 15 oktober 2018. We zijn er nu achter hoe dit is gekomen. 


In de nacht van 15 op 16 oktober is er een landelijke verstoring geweest bij EDSN (de partij die in NL de slimme meter data beschikbaar stelt aan alle marktpartijen). Deze storing heeft niet voor iedere aansluiting invloed gehad, maar blijkbaar wel op die van ThermoSmart. De verstoring bestond eruit dat netbeheerders ten onrechte een groot aantal mandaten heeft afgesloten. Op 12 november zijn alle mandaten die hierdoor getroffen zijn opnieuw geactiveerd. De komende twee dagen zou iedereen weer data moeten hebben.


1 Person mag dies

Ik kan het portal niet bereiken om toestemming te geven ....

Alweer géén rapporten beschikbaar 

Geen rapporten beschikbaar 

Geen rapporten geen beweging in

Geen rapporten beschikbaar momenteel en dat vind ik erg jammer 

krijg ook geen rapporten meer en ook geen antwoord op vragenJa een beetje asociaal om geen antwoord te krijgen is het wel Bedrijf zal wel failliet zijn denk ik Was, wel handig die rapporten
Ik denk ook dat er meer aan de hand is binnen dit bedrijf. Eerst verdwijnen ze zomaar uit de Playstore en kunnen ze niet zomaar terug gezet worden en nu doen de rapporten het ook niet meer. Wat is de volgende stap? Dat de thermostaat helemaal niet meer werkt of nog meer beperkingen.
Anmelden oder Registrieren um einen Kommentar zu veröffentlichen