Symptoom:

Je wilt je computer/laptop/tablet verbinden met het netwerk "ThermoSmart" maar dit netwerk wordt niet gevonden.

Als je de ThermoSmart moet verbinden met je Wifi netwerk moet je daarvoor eerst je computer/laptop/tablet verbinden met het netwerk "ThermoSmart". Soms kan je dit netwerk niet vinden, terwijl er wel "Wifi :-(" op het display van de thermostaat getoond wordt.

Dit komt doordat een ander Wifi netwerk zo sterk is dat hij het "ThermoSmart" Wifi netwerk wegdrukt. De oplossing is om alle andere apparaten met wifizenders zoals b.v. wifiprinters uit te zetten. Daarna is het netwerk "ThermoSmart wel vindbaar voor je laptop/tablet.

Nu ga je als volgt verder:

1. Je iPad/laptop/PC verbinden met wifi-netwerk "Thermosmart"
  2. Surf met een browser (Safari, Chrome of Firefox) naar het het IP-adres: http://169.254.1.1
  3. Klik op de knop "Other network"
  4. Vul de naam van je Wifi netwerk in. Let goed op dat je alle letters en cijfers juist overneemt.
  5. Kies bij beveiliging voor: WPA/WPA2 Passphrase
  6. Klik op "Join"
  7. Geef het wachtwoord van je Wifi netwerk in.
  8. Zet je router weer aan.
  9. De thermostaat zal nu verbinden met je Wifi netwerk
  10. Tot slot je iPad/laptop/PC weer verbinden met je thuisnetwerk.