Wanneer je niet met het door jou aangemaakte account kunt inloggen, kan het zijn dat je vastloopt op de hoofdlettergevoeligheid van je e-mail en/of wachtwoord.

Als je telefoon/laptop/desktop zo staat ingesteld dat deze automatisch met een hoofdletter begint, en je e-mail en/of wachtwoord begint met een kleine letter, dan gaat het dus fout.

Ben je je wachtwoord om in te loggen kwijt?

via deze pagina kun je een reset password aanvragen: https://my.thermosmart.nl/login (button reset wachtwoord per e-mail). Daarna krijg je een link toegestuurd om een nieuw password aan te maken.

Let op: deze link wordt verstuurd naar het e-mail adres waar je account mee is aangemaakt.

Ontvang je geen link: controleer dan ook je spambox.