Als je de installatie niet zelf kunt of wilt doen, dan kan er in onze webshop installatie service besteld worden:

Installatie service

Bij de installatie service kies je het installatie tijdstip zelf uit, dat kan 7 dagen per week tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. Daardoor hoef je niet de hele dag thuis te blijven om op de monteur te wachten. Controleer voor een snelle installatie alvast je modeminstellingen en hou je wachtwoord van je thuisnetwerk bij de hand.