Als je de ThermoSmart opnieuw wilt laten installeren en/of online laten brengen, dan kan hier installatie service voor worden besteld via onze webshop: installatie service

Bij de installatie service kies je het installatie tijdstip zelf uit, dat kan 7 dagen per week tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. Daardoor hoef je niet de hele dag thuis te blijven om op de monteur te wachten. Controleer voor een snelle installatie alvast je modeminstellingen en hou je wachtwoord van je thuisnetwerk bij de hand.