Om je ThermoSmart via je portal of app te kunnen bedienen, moet je eerst een account aanmaken. 

Per ThermoSmart kan er maar 1 account aangemaakt worden. Elke gebruiker heeft dus dezelfde inloggegevens.


Via deze pagina kun je een account aanmaken (blauwe button nieuwe gebruiker) my.thermosmart.com.

Hiervoor heb je je HardwareID en ww nodig die op de achterzijde van je ThermoSmart staan.

Nadat je een account hebt aangemaakt, krijg je een verificatiemail die je moet bevestigen. 

Daarna kun je met je aangemaakte account inloggen.