We hebben veel vragen gehad naar een koppeling tussen ThermoSmart en Google home. Helaas hebben we met Google nogal wat problemen ondervonden om de koppeling netjes te laten werken. Er is nu een werkende koppeling, maar deze heeft wel een Duits tintje: Door een fout van Google moet je Mein persönlicher Thermosmart" koppelen. Deze verstaat gelukkig naast Duits ook Nederlands, Engels en Frans. Er wordt nog aan gewerkt om dit "Duitse tintje" ook op te lossen.

Handleiding

1. Open de Google Home app op je smartphone of tablet
  2. Klik op het plusje om een nieuw apparaat toe te voegen
  3. Ga vervolgens naar ‘Apparaat instellen’
  4. Druk nu op ‘Heb je al iets ingesteld?’ en zoek in de lijst naar ‘ThermoSmart’ en klik hier op
  5. Kies het huis waar je de ThermoSmart voor wilt gebruiken als je instellingen hebt voor meerdere huizen
  6. Vink nu aan in welke kamer de ThermoSmart zich bevindt
  7. De ThermoSmart is nu succesvol gekoppeld met Google Home

Je kan ook naar via site de koppeling maken. Daar zie je ook alle andere mogelijkheden.