Als je ThermoSmart niet meer op afstand reageert (via de portal of app), dan ben je waarschijnlijk niet meer online.

Dit kun je het snelst controleren door in te logge op je portal. Als daar geen grafiek (meer) wordt opgebouwd is er geen datacommunicatie meer en ben je dus offline.

Als je offline bent draait je ThermoSmart op het laatst ingeladen programma.

Via de touchknoppen kun je wel altijd, ook als je offline bent, je temperatuur bijsturen. Zie Handleiding touchknoppen

Als er niets aan je modem is veranderd dan kun je de wifiverbinding het snelst herstellen door je ThermoSmart stroomloos te maken.

Als dat geen resultaat geeft, ben je waarschijnlijk niet meer verbonden met thuisnetwerk.

In deze link vind je de stappen om je ThermoSmart opnieuw online te brengen: Opnieuw verbinden met wifinetwerk