Als de de ThermoSmart wilt de-installeren, b.v. omdat je deze wilt meenemen met een verhuizing, ga dan als volgt te werk:

WERK VEILIG: EN TREK EERST DE STEKKER VAN DE KETEL EN VAN DE INTERFACE UIT HET STOPCONTACT.

Bij de interface (het kastje bij de ketel) draai je het schroefje aan de zijkant open zodat je het witte kapje kunt verwijderen.

Daarna kun je de schroefjes bij de aansluitingen opendraaien zodat je de draden kunt verwijderen. De interface kan met schroeven (deze zitten dan in de zwarte openingen links en rechts) aan de muur zijn bevestigd. Deze schroeven draai je los om de interface van de muur te halen. De interface kan ook met dubbelzijdig tape zijn vastgemaakt. In dat geval moet je deze voorzichtig (met beleid) van de muur trekken.

De doorgeknipte draad bij de ketel (die bij de installatie is doorgeknipt voor het plaatsen van de interface), kun je eventueel met een kroonsteentje weer aan elkaar maken.

De unit van de ThermoSmart (die meestal in de woonkamer hangt) klik je uit de houder

Je kunt nu de schroefjes losdraaien en daarna de draden uit de houder halen

Als laatste kun je de schroeven losdraaien waar de houder mee aan de muur is bevestigd.