Leveranciers en providers zijn altijd bezig om digitale bedreigingen buiten de deur te houden. Dit laatste leidt regelmatig tot problemen met de ThermoSmart.

Om dit probleem te verhelpen hebben we de ThermoSmart Wifi module. De module hebben wij zo ingesteld dat deze optimaal samenwerkt met uw ThermoSmart.

(klik op de Wifi module om deze te bestellen)

Installatie stappen:

1. Verbind de bijgeleverd netwerkkabel met het modem/router, het andere uiteinde met de wifi module,
  2. Doe de Wifi module in het stopcontact, na enige tijd zal de rand van de module oplichten,
  3. Wacht minimaal 1 minuut
  4. Reset de Wifi van de ThermoSmart. Dit doe je door de resetknop (onderop het schermpje van de ThermoSmart minstens drie seconden ingedrukt te houden totdat "Reset Wifi" op het scherm verschijnt.
  5. Nadat de ThermoSmart weer is opgestart staat er "Wifi (met een treurig gezichtje)" in het scherm,
  6. Verbind een computer, tablet of telefoon met het wifinetwerk "ThermoSmart" en surf vervolgens met je internetbrowser naar het adres: http://169.254.1.1
  7. Kies voor de knop: "Other Network".
        N.b. Bij ThermoSmart modellen met een grijze rand, bij een witte rand; ga door naar stap 9.
        Kies voor: "Infrastructure".
  8. Vul de netwerknaam (SSID) in die op de Wifi module staat. Belangrijk: Vul de naam precies zo in, met hoofd- en kleine letters.
  9. Bij ThermoSmart modellen met een grijze rand, kies bij beveiliging (None) voor: WPA/WPA2 Passphrase.
  10. Bij een witte rand ga direct door naar stap 11
  11. Klik op "Join".
  12. Vul het wachtwoord (key) in dat op de Wifi module staat. Belangrijk: Vul het wachtwoord precies zo in, met hoofd- en kleine letters.
  13. De ThermoSmart gaat nu verbinding maken, als dit gelukt is verschijnt de tijd of de temperatuur in het scherm.
  14. De verbinding met de computer, tablet of telefoon en de ThermoSmart wordt verbroken en de internetbrowser kan worden afgesloten.

We wensen u veel plezier en comfort met ThermoSmart.