Helaas heeft Google, om nog onbekende reden, de ThermoSmart app uit de Play Store gehaald.

We zijn druk bezig om deze zo snel mogelijk weer terug te krijgen zodat deze te downloaden is.

Google heeft aangegeven dat dit helaas nog wel een aantal weken kan gaan duren.

Daarom hebben wij een tijdelijke oplossing zodat u toch de app kan instaleren en gebruiken.

1.    Download het APK bestand en zet deze op uw telefoon, of download deze gelijk op uw telefoon,

Eventueel kan u ook de QR-code onderaan dit bericht scannen met uw telefoon om het bestand te downloaden.

2.    Zoek het bestand op in uw telefoon en open het--> "Pakket installeren"

3.    Mogelijk krijgt u een melding dat uw telefoon het installeren blokkeert, druk op "Instellingen"

4.    Zet het vinkje bij "onbekende bronnen" aan,

5.    Mogelijk krijgt uw een extra melding, kies hier voor "Alleen deze installatie toestaan" en druk op "OK",

6.    Een overzicht wordt getoond wat er geïnstalleerd wordt, druk op "Installeren",

7.    De ThermoSmart app wordt nu geïnstalleerd.

8.    Als de installatie is afgerond, drukt u op open, de app opent zich en u kunt zich aanmelden.

Mocht u hier toch nog problemen mee ervaren of andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Heeft u een ThermoSmart met een witte rand, kan u ook gebruik maken van de AutoPauze app, welke nog wel beschikbaar is via de Google Play store.