Om de grafieken en programma's op de portal weer te geven gebruiken we Javascript. Voor een juiste werking van de portal moet Javascript dus aan staan. In alle browsers kun je Javascript aan- en uitzetten in de instellingen.

De grafiek in het tabblad "overzicht" van je portal wordt alleen opgebouwd als je ThermoSmart online is.

Als je grafiek is gestopt, of als je geen grafiek hebt zoals in dit voorbeeld, zoals b.v. hieronder, dan duidt dat er op dat je (al langere tijd) offline bent