Sommige mensen gebruiken meerdere thermostaten in één huishouden. Dat kan b.v. als je je huis beneden en boven in aparte verwarmingsgroepen verdeeld hebt, of als je b.v. een praktijk aan huis hebt met een eigen regeling.

Iedere ThermoSmart heeft een eigen login en wachtwoord voor de portal en apps. Om over te schakelen van de ene ThermoSmart naar een andere, moet je eerst uitloggen en daarna weer inloggen. Helaas wordt het daarom soms als lastig ervaren meerdere ThermoSmarts tegelijk te beheren.