Ben je je wachtwoord om in te loggen kwijt?

via deze pagina kun je een reset password aanvragen: https://my.thermosmart.nl/login (button reset wachtwoord per e-mail). Daarna krijg je een link toegestuurd om een nieuw password aan te maken.

Let op: deze link wordt verstuurd naar het e-mail adres waar je account mee is aangemaakt.

Ontvang je geen link: controleer dan ook je spambox.

Inloggegevens bewaren?

Iedere keer inloggen op app is lastig, maar dat kan handiger. Je moet inloggen omdat de instellingen van je ThermoSmart privé zijn en dat willen we graag zo houden. Daarom moet je bij de app voor je smartphone inloggen met je paswoord en gebruikersnaam.

Alle smartphones zijn echter zo in te stellen dat je paswoord en gebruikersnaam onthouden worden.

B.v.:

• iPhone: instellingen -> Safari -> Formulieren -> Naam/wachtwoord inschakelen