Als de ThermoSmart offline is kun je dat zie aan de statusled op de ThermoSmart. Deze knippert wit als de ThermoSmart offline is.

Soms is je ThermoSmart offline zonder dat je statusled wit knippert.

Dat kan b.v. omdat je deze melding bij de instellingen in je portal hebt uitgezet.

Ook kun je offline raken door een update van je provider. Ook dan wil het wel eens gebeuren dat je statusled dit niet aangeef.

Om te controleren of er nog datacommunicatie is, kun je ook inloggen op je portal.

Als er geen data meer worden ingeladen om de grafiek in je overzicht verder mee op te bouwen, dan ben je offline.