Via de gratis webportal heb je toegang tot een overzichtelijke online standaardweek en agenda.

In je standaardweek maak je een basisprogrammering die elke week opnieuw gevolgd wordt. Op de plaatsen waar geen blok geprogrammeerd wordt, schakelt je programma automatisch terug naar de ingestelde basistemperatuur. Zorg er voor dat er in je standaardweek minimaal 1 blok(je) geprogrammeerd staat. Dan is er altijd een datacommunicatie-controlepunt.

> Bekijk het filmpje over het instellen van de standaardweek op de ThermoSmart webportal.

In je agenda maak je (op datum) de uitzonderingsblokken op je standaardweek. (b.v. een aangepast programma vanwege een vakantie).

> Bekijk het filmpje over het instellen van de agenda op de ThermoSmart webportal.

De ThermoSmart volgt voor je regeling de ingeprogrammeerde blokken in je standaardweek. De blokken die je in je agenda op datum hebt aangemaakt, krijgen voorrang op de standaardweek.

Via de app/portal en via de touchknoppen kun je ook handmatig de temperatuur verhogen/verlagen. Deze handmatige wijzigingen blijven gehandhaafd tot het eerstvolgende geprogrammeerde blok van start gaat.

Als je je programma pauzeert (via de app/portal of de touchknoppen) dan schakelt de ThermoSmart terug naar de ingeprogrammeerde basistemperatuur. Op het display van je ThermoSmart verschijnt dan een huisje met een pijl. De pauzestand wordt pas weer opgeheven als je het programma via de portal/app weer op actief zet, of wanneer je deze stand via de touchknoppen weer opheft.